avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 562 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Simbol conturi Registru jurnal
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Simbol conturi Registru jurnal

Buna ziua, va rog daca ma poate ajuta cineva cu acele "Simbol Conturi" din Registrul Jurnal pe care trebuie sa-l complectez in urma unei verificari din partea primariei de sector.Unde gasesc acele simboluri ale conturilor caci am inteles ca nu se trece chitanta pe care o eliberam locatarilor la plata cotelor de intretinere si nici chitantele, bonurile fiscale de la anumiti furnizor(RADET, GDF-SUEZ, ENEL, URBAN) ci toate acestea au un simbol.
Unde gasesc aceste simboluri cu explicatia lor(cui este atribuit).
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: s.c.serv ad loc s.r.l. , utilizator 14:38, 15 Februarie 2014
Buna ziua,

In registrul jurnal, la rubrica " Simbol Conturi", se trec conturile contabile.
Ce fel de firma aveti dumneavoastra?

Respect,
Dan Preda.
Buna ziua, sunt administrator de bloc deci unde gasesc acele Simboluri ale conturilor?.
multumesc~!.
Buna seara,

Dvs tineti contabilitate in partida simpla. Nu trebuie sa completati acele rubrici, pentru ca ele sunt specifice contabilitatii in partida dubla. Acolo se inscriu simbolurile contabile din planul de conturi.

Respect,
Dan Preda.
Daca tot ziceti ca vreti sa faceti ceva, mergeti la primarie, ca de-acolo vi se trage. Intrebati-ii pe domnii economisti de-acolo, pentru ca noi nu reusim sa va facem sa intelegeti ce-i cu acest Regisrtu jurnal pe care peste 80% dintre administratori/contabili (as. prop), nu il completeaza.
Multumesc ptr. raspunsuri, sper sa ma lase si primaria in pace cu complectarea acestui tip de registru.

Alte discuții în legătură

Registru jurnal asociatie proprietari Constanta Loga Constanta Loga Va rog frumos daca se poate sa-mi raspunda si mie cineva,cum se completeaza registrul jurnal pentru o asociatie de proprietari si daca se inregistreaza la ... (vezi toată discuția)
Completare registru jurnal ndan57 ndan57 #-oBuna ziua, as dori daca puteti sa ma indrumati ce anume trebuie trecut in Registrul Jurnal la cele 2 rubrici pe care le are si anume la Simbol ... (vezi toată discuția)
Registru jurnal ndan57 ndan57 #-oBuna ziua, va deranjez din nou cu problema legata de complectarea acestui registru deoarece tot nu am inteles unde, in ce coloana trebuie sa trec ce incasez ... (vezi toată discuția)