Va spun pe scurt situatia si sper sa ma fac si inteleasa.
Partaj intre 2 fosti soti.(S-a terminat apelul, nefacandu-se pana azi 18.02.2014 redactarea hotararii).Mai exista o cale de atac, recursul.Pe portalul instantei am gasit urmatoarea '' obligă pârâta-reclamantă la plata către reclamantul-pârât XXXXXXX a unei sulte compensatorii în cuantum de 108.501,45 lei, în termen de 6 luni de la data pronunţării prezentei decizii. Menţine în rest sentinţa civilă apelată. Cu recurs în termen de 15 zile de la comunicare. Pronunţată în şedinţă publică azi, 23.09.2013".
Eu intentionez sa fac recurs. Hotarea data in apel stiu ca este executorie. Data limita pana la care trebuie sa achit sulta este 23.03.2014. Daca pana la aceasta data nu primesc comunicarea(adica nu se face redactarea) voi plati penalitati de intarziere daca astept sa zicem pana in iunie 2014 (presupunand ca atunci voi primi comunicarea). Alta intrebare: Daca in calea de recurs eu voi castiga, in sensul ca sulta sa fie zero, ce se intampla daca partea adversa a cheltuit banii dati in urma hotararii din apel?