avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 513 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bani de la primarie pentru nou nascut
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bani de la primarie pentru nou nascut

Buna ziua, se mai dau bani de la primarie in momentul in care se naste copilul?Nu ma refer la CCC sau alocatia de stat ma refer la o suma de bani la fel cum s-a dat la nunta...stiu ca atunci cand m-am casatorit am primit 200 de euro de la primarie,este valabil si pt nastere?Cred ca trusou pt nastere se numeste daca nu ma insel.Despre ce suma este vorba daca mai e valabil? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 13:13, 18 Februarie 2014
Incepand cu iulie 2010 nu se mai acorda asemenea facilitati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Beneficii dupa nastere aba1011 aba1011 Buna ziua din nou la toata lumea.Am o singura intrebare daca ma puteti lamuri.Dupa nastere ce beneficii banesti primeste mama si de la cine.Am auzit ceva de un ... (vezi toată discuția)
Alocatie nou nascut denis21 denis21 Daca am nascut pe 1 iulie2010 mai beneficiez de alocatie nou nascut? De la primarie pana acum mi-au spus ca nu o sa mai beneficiez de trusoul de nou ... (vezi toată discuția)
Acte si drumuri facute pentru un bebelus unombun unombun Buna ziua, prietena mea (nu suntem casatoriti) a nascut in mai 2013.Suntem colegi de munca de cativa ani.As dori sa stiu ce acte ne sunt necesare pentru ... (vezi toată discuția)