avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 479 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Redobandire permis de conducere - condamnare ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Redobandire permis de conducere - condamnare definitiva, dezincriminare

Am o problema si as fi recunoscator daca ma-ti putea ajuta.
In urma cu ceva ani am avut un accident auto care s-a soldat vatamare corporala a unei persoane,a trecut procesu am fost condamnat la 4 luni cu suspendare si anularea permisului de catre brigada de politie in urma hotarari judecatoreati.
La intrarea noului cod de procedura penala fapta comisa nu mai este prevazuta ca infractiune si prin urmare am facut o cerere prin care mi-a fost anulata peseapsa si toate consecintele penale la data intrari noului cod de procedura penala respectiv 01.02.2014.
Prin urmare ce am de facut pentru recuperarea permisului anulat?
Pentru ca nu stie nimeni de capul lui,cei de la udriste nu stiu si ma trimit la pipera si ei la fel#-o
Cel mai recent răspuns: danielbox4 , utilizator 07:22, 22 Iunie 2014
Raspunsul primit pentru speta mea: www.avocatnet.ro/content/for...
Eu am fost la politie in TM si am depus cerere de ridicarea sanctiunii anularii permisului de conducere si restituirea acestuia. Am fost si in audienta si am primit un raspuns verbal:

"Deoarece nu exista procedura pentru acest gen de cazuri ciudate am facut o adresa catre juristul politiei romane la Bucuresti, asteptam raspuns."

Voi posta cand voi avea raspunsul din partea lor.

Dumneavoastra ati primit permisul sau vreo solutie?

Mult succes
Mi-a fost restituit permisul de conducere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procedura anularii permisului de conducere cyan cyan OUG 195/2002 prevede la art. 114 alin. (1) cazurile in care se anuleaza permisul de conducere iar la alin. (3) se mentioneaza ca procedura anularii permisului ... (vezi toată discuția)
Care este situatia conform noului cod penal? DASY DASY Un prieten se afla in urmatoarea situatie: In anul 2011 i-a fost suspendat permisul de conducere ; a refuzat recoltarea de probe biologice .A contestat la un ... (vezi toată discuția)
Accident maryus_edy maryus_edy In data de 05.aprilie.2008 am obtinut permisul de conducere..Iar in data de 09.septembrie.2008 ora 21:30 am avut un accident de circulatie pe drum national cu ... (vezi toată discuția)