avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 586 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate ASTRA ASIGURARI
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

ASTRA ASIGURARI

Ce se intampla cu ASTRA Asigurari(am RCA la ei din 17.01.2014)
Vad la TV ca e aproape de insolventa...cu asiguratii cum ramane(cei peste 800.000 la RCA si cei peste 2.000.000 la locuinte)???#-o
Cel mai recent răspuns: Dan Foamete , Avocat 15:55, 19 Februarie 2014
Ca in multe alte cazuri diferenta dintre televizor si viata reala este imensa.
Intrarea sub administrare speciala a unei societati de asigurari se face cu scopul de a incerca redresarea financiara a acesteia (cel putin la nivel legal si...declarativ). Care redresare poate sa reuseasca sau nu. Momentan activitatea societatii ar trebui sa se desfasoare in mod normal si societatea sa continue sa isi onoreze obligatiile (sau sa inceapa sa o faca, ma rog... e interpretabil).
Mai scurt, pana nu se va dispune inchiderea acestei proceduri probabil ca nici nu vom afla soarta acestei societati.
Ultima modificare: Miercuri, 19 Februarie 2014
Dan Foamete, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despagubire rca - faliment valentinneagu87 valentinneagu87 Buna ziua, As dori un sfat/o parere legata de urmatoarea problema. Am fost implicat intr-un accident de masina iar vinovatul are asigurare la o firma aflata ... (vezi toată discuția)
Dauna auto f.mare AnaMariaCC AnaMariaCC Buna ziua Pe data de 15.11.2014 sotul meu a avut un accident.Din fericire ranile au fost superficiale.Astepta sa faca stanga impreuna cu alti participanti la ... (vezi toată discuția)
Asigurare imobil ipotecat - clauza abuziva ttr ttr Creditorul nu imi accepta polita de asigurare a imobilului adus in garantie, desi acopera toate riscurile si este pentru o suma de 3 ori mai mare decit soldul ... (vezi toată discuția)