avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 722 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Decizia de netrimitere in judecata dispusa de ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Decizia de netrimitere in judecata dispusa de procuror...

In cazul in care politistul a dispus trimiterea in judecata a faptuitorului, in cate % cazuri se mai poate schimba decizia la procuror? Vreau sa zic ca invinuitul nu are alte probe... deci cam in % se intampla "miracole" ?
Cel mai recent răspuns: Madalina Pascu , Avocat 13:02, 19 Februarie 2014
In primul rand nu exista o statistica. In al doilea rand, dvs. ati pus problema de o manierea subiectiva. Depinde in mod concret de detaliile dosarului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Politist,procuror,judecator-relatii pici80 pici80 se poate intampla sa existe \\"relatii\\" intre politist-procuror-judecator? ceea ce stiu sigur ca politistul (care s a ocupat cu dosarul meu) cumoaste foarte ... (vezi toată discuția)
Citare ca faptuitor dsitc dsitc Buna seara, Azi am primit o veste la care chiar nu ma asteptam , o citare ca faptuitor intr-un dosar penal, aparent deschis in 2008, la Bacau desi eu sunt din ... (vezi toată discuția)
Minciuna in caz de complicitate. marturie mincinoasa sau favorizarea infractorului ? xuser xuser Speta: X,Y,Z, sparg geamul la o masina, si se urca cu picioarele peste ea. Proprietarul suna la 112, cei 3 fug. Politia il prinde doar pe X. Acesta declara ... (vezi toată discuția)