avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1768 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit Inregistrare in contabilitate contract drepturi de ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

Inregistrare in contabilitate contract drepturi de autor

Buna ziua!
Ma poate ajuta cineva in ceea ce priveste inregistrarea in contabilitate a unu ctr cesiune drepturi de autor?
Val neta a ctr este de 750 lei si se speciifica ca se retine imp la sursa 10%.Cum fac inregistrarile coret in contabilitate?Unde trebuie declarat acest contract si cand?Am mai gasit diverse variante pe internet,dar..nu sunt sigura .
Va multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Contract drepturi de autor madalina_oprea madalina_oprea Ma poate ajuta cineva in ceea ce priveste inregistrarea in contabilitate unui srl a unui ctr cesiune drepturi de autor? Val neta a ctr este de 750 lei si se ... (vezi toată discuția)
Impozitare drepturi de autor NICOLAE SILADE NICOLAE SILADE Buna ziua, As dori sa stiu daca drepturile de autor se impoziteaza sau nu, iar daca da, de la ce suma? Din cate stiu de la altii, drepturile de autor in ... (vezi toată discuția)
Impozit si contributii contract cesiune drepturi de autor James_Hetfield James_Hetfield Buna ziua! Am incheiat un contract de cesiune drepturi de autor si nu stiu ce am de facut ca sa fiu in legalitate cu plata impozitului si a contributiilor. ... (vezi toată discuția)