avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1750 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Contract drepturi de autor
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Contract drepturi de autor

Ma poate ajuta cineva in ceea ce priveste inregistrarea in contabilitate unui srl a unui ctr cesiune drepturi de autor?
Val neta a ctr este de 750 lei si se specifica ca se retine imp la sursa 10%.Care sunt inregistrarile corecte in contabilitate?Unde trebuie declarat acest contract si cand(D112?D205?)?Am mai gasit diverse variante pe internet,dar..nu sunt sigura .
Va multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Inregistrare in contabilitate contract drepturi de autor madalina_oprea madalina_oprea Buna ziua! Ma poate ajuta cineva in ceea ce priveste inregistrarea in contabilitate a unu ctr cesiune drepturi de autor? Val neta a ctr este de 750 lei si se ... (vezi toată discuția)
Completarea d205 - salariatii detasati Loredana_84 Loredana_84 Buna ziua, Am un salariat detasat la o alta unitate. Noi am depus declaratia 205 pe 0, intrucat la noi contractul este suspendat in baza detasarii. ... (vezi toată discuția)
Contract drepturi de autor madalina_oprea madalina_oprea Va rog stie cineva daca un SRL care incheie un ctr.cesiune drepturi de autor este obligat sa calculeze si sa retina contributia la sanatate sau doar ... (vezi toată discuția)