avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1690 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Întrebare pentru secretari Anexa 24
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Întrebare pentru secretari Anexa 24

Bună seara, cum se completează anexa 24 pentru un defunct despre care o persoană susţine că nu are nici un moştenitor , având în vedere că există şi o solicitareb de la notar pentru eliberare anexa 24, probabil pt eliberare certificat de vacanta succesorală. Ce scrie secretarul în acest formular Anexa 24? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Tpopa , utilizator 22:13, 10 Martie 2014
Dupa parerea mea secretarul nu poate afirma daca exista sau nu mostenitori ai unei persoane, deoarece nu exista in primarie registre sau evidente din care sa rezulte acest fapt. Nu cred ca secretarul isi poate lua asupra sa aceasta declaratie. El poate doar sa declare tinand cont de faptul ca fiind unitatea teritoriala de la ultimul domiciliu al defunctului a fost sau nu completata cererea de deschidere a procedurii de succesiune si bunurile care sunt inregistrate in evidentele impozitelor si taxelor pe numele defunctului. Desigur defunctul poate avea bunuri si in alte localitati din tara sau din strainatate asa cum poate avea mostenitori oriunde in lume. Politia ar putea sa cerceteze in evidentele RNEP daca defunctul are alte rude.
mulţumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare pentru secretari ai uat - anexa 24 deliuta deliuta Va rog sa-mi explicati cum aplicati dispozitiile pct. 251 alin 5 din Codul Fiscal, care prevede că secretarului uat, îi revine obligaţia să trimită ... (vezi toată discuția)
De la ce primaria se elibereaza anexa 24? NewAgeOfDarkness NewAgeOfDarkness De la ce primaria se elibereaza Anexa 24? De la primaria localitatii A unde isi are ultimul domiciliu bunica mea decedata am primit raspuns ca nu detine ... (vezi toată discuția)
Anexa 24 sau certificat atestare fiscala - pers. fizica ....? monahelenus monahelenus Va rog frumos spuneti-mi ce institutie imi poate elibera in numai baza unui cerfificat de nastere aceste documente din care sa reiasa nr de imobile detinute de ... (vezi toată discuția)