avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1634 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Fonduri europene apicultura
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Fonduri europene apicultura

Am accesat din anul 2012 masura 141 pentru apicultura anul acesta ce masura as putea accesa pentru dezvoltarea stupinei desi mai am si acea masura .Se mai poate ceva. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Daniela Bolog , Consultant credite si finantari 14:23, 21 Februarie 2014
Anul acesta , prin vara se vor publica noile masuri a PNDR.
Daca regulile vor fi aceleasi veti putea aplica pentru masura 121.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Masura 141 pentru apicultura in 2014 Valeriano Valeriano Buna ziua.Ar putea sa-mi spuna cineva daca in 2014 va mai exista masura 141 pentru apicultura si ce conditii trebuiesc indeplinite pentru a fi eligibil? Va ... (vezi toată discuția)
Fonduri europene in 2013 garsonjon garsonjon Buna seara si LA MULTI ANI !Pentru ce masuri mai sunt fonduri nerambursabile mai sunt bani in anul 2013?Multumesc anticipat (vezi toată discuția)
Accesare fonduri europene nerambursabile asistentu asistentu Doresc sa incep o afacere in domeniul apiculturii impreuna cu alta persoana. Am dorii sa stim ce acte sunt necesare pentru a putea accesa fonduri europene ... (vezi toată discuția)