avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 747 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... imatriculare auto din UE
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

imatriculare auto din UE

am achizitionat in iuniue 2007 un auto proprietate , vw passat 1,9 TDI din 1998 imatriculat in Italia unde am si rezidenta din 2003 .
Intentionez sa ma intorc in tara si vreau sa-mi imatriculez autoturismul .Cum se procedeaza si daca trebuie sa platesc prima imatriculare cu mentiunea ca nu am de gind sa-l instrainez .Va multumesc

Alte discuții în legătură

Import masina din elvetia catalinstrajeru catalinstrajeru Va rog mult sa imi spuneti ce documente imi sunt necesare pentru a importa o masina pe care intentionez sa o achizitionez din Elvetia. 1. Ce documente imi ... (vezi toată discuția)
Taxa auto - autovehicul inmatriculat inainte de 2007 florinm2all florinm2all Buna ziua. As dori si eu informatii legata de imatricularea unui autovehicul care a devenit proprietatea unei persoane fizice prin dizolvarea unui SRL. ... (vezi toată discuția)
Rca pentru auto nou cumparat, pierderea claselor sergiumuja sergiumuja Buna ziua, as vrea sa stiu cat de legal este urmatorul caz. Am achizitionat de curand un alt autoturism din import si m-am interesat la mai multe firme de ... (vezi toată discuția)