avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 737 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Taxa auto - autovehicul inmatriculat inainte de 2007
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Taxa auto - autovehicul inmatriculat inainte de 2007

Buna ziua. As dori si eu informatii legata de imatricularea unui autovehicul care a devenit proprietatea unei persoane fizice prin dizolvarea unui SRL. Autovehiculul (VW Passat) a fost inmatriculat in 2004 in Romania. In acest caz ce fel de taxa se plateste? Se poate dona masina pentru a nu mai platii taxe? Va multumesc anticipat.
Daca va referiti la taxa auto aceasta este suspendata pana la 1.01.2013 in cazul instrainarii auto inmatriculate inainte de 2007.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa auto ionutz1984 ionutz1984 As avea si eu o intrebare vreau sa cumpar un autoturism inmatriculat prima oara in 2004,al doilea proprietar la inmatriculat in 2009 vreau sa stiu daca se mai ... (vezi toată discuția)
Taxa auto/ 2012 Dg_Marian Dg_Marian Buna ziua! Intentionez sa cumpar o masina care are prima inmatriculare in anul 1993, in Romania, actualul proprietar a cumparat-o in anul 2010, eu, platesc ... (vezi toată discuția)
Taxa pentru autovehicul inmatriculat utilizator35 utilizator35 Buna ziua, As dori sa cumpar un autovehicul inmatriculat in Ro si pentru care la momentul inmatricularii nu s-a platit taxa de poluare/inmatriculare ... (vezi toată discuția)