avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 141 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Plangere impotriva procesului verbal de contraventie
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Plangere impotriva procesului verbal de contraventie

povestea e lunga...anul trecut prin mai ,eram in oras(TOPLITA) cu masina ,cu 3 prieteni ,in jur de ora 09:00 AM...am mers intr-o parcare cu plata din centrul orasului...cand am ajuns acolo un politist de la politia locala voia sa puna o hartie in geamul altei masini ,care era a unui alt prieten...in momentul ala l-am sunat pe respectivul prieten ,l-am intrebat unde e ca "astia il amendeaza"..el mi a spus sa ii zic la politist sa nu i puna amenda ca acum vine cu tichetul...in momentul ala un alt politist care era in masina a dat geamul de la masina politiei si a inceput sa ma injure:cine sunt eu?...vreau sa ma amendeze si pe mn?"daca ma cobor la tine iti rup dinti ":O...am reactionat si eu spunandu-i ca dc vb asa? daca e imbracat in tinuta are dreptul sa ma ameninte,sa vb asa? ...a trecut asta si la ora 13:00 in aceeasi zi am mers la sediul politiei locale sa depun o plangere pt comportamentul acestuia...bineinteles ca m-au scos afara ..cand i am intrebat cui trebuie sa ma adresez pt a depune plangere mi au raspuns ca nu e birou de avocatura...atunci am mers la parchetul de pe langa judecatoria Toplita si am depus plangere de abuz in serviciu si amenintare...SI SURPRIZA: la 6 zile de la intamplare m am trezit cu un proces verbal de contraventie ,eu si inca un prieten cu care eram ,cu amenda de 1000 de lei fiecare pentru adresarea de expresii jignitoare ,vulgare...indignind persoanele din zona...mai jos la obiectiuni era o liniuta si la alte mentiuni.ca din cauza agresivitatii noastre persoanele de fata refuza statutul de martori...deci la ora 09;00 erau o gramada de persoane de fata dar s-au speriat de noi care avem 140 kg amandoi:)):)):)):)),minciuni bineinteles...am depus contestatie amandoi , am dus martori ,ei nu au adus nimic la dosar ,doar o intampinare si IAR SURPRIZA: mie mi-a anulat procesul verbal si exonerat de plata amenzii iar prietenului meu i-a respins plangerea motivand ca simplu proces verbal e suficient si ca dovedeste vinovatia...la mine invers...deci cum se poate asa ceva cand e vorba de acelasi caz, in plus prietenul meu nu a vorbit cu ei aproape nimic ,le-a zis doar atat:"daca sunt in tinuta au voie sa vb asa ?"in plus pe hotararea mea era termen de recurs de 30 de zile, iar la el decizia e definitiva...iar la plangerea mea impotriva politistului s-a hotarat o amenda aministrativa de 250 de lei si plata cheltuielilor de judecata...deci au incadrat-o la purtare abuziva ,nu abuz si amenintare... iar in hotararea mea din contestatia PV ului au zis ca acesta a fost intocmit ilegal ,iar la prietenul meu e legal...cum se poate asa ceva???#-o#-ose poate ataca cumva hotararea instantei in cazul prietenului meu??? este un caz de ras si cu...scuzati greselile de ortografie...multumesc anticipat!!!:)
Cel mai recent răspuns: colcer , utilizator 15:03, 20 Februarie 2014
~ Conținut șters la cerere ~
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abuz si sfidare de catre 2 politisti Ristina Ristina Am sesizat la 112 un fenomen – cursele de masini in rondul din Piata Alba Iulia – Bucuresti inca de acum un an de zile. La cateva zile dupa ceasta ... (vezi toată discuția)
Contestatie amenda circulatie neacordare prioritate pieton pe trecere ReluC ReluC Mi-a fost suspendat permisul si voi primi PV prin posta pentru neacordare de prioritate pieton pe trecerea de pietoni. Masina politiei rutiere se deplasa in ... (vezi toată discuția)
Raspuns plangere contraventionala Greg30 Greg30 02.05.2018 Ora estimata: 09:00 Complet: C22C Tip solutie: Admite in parte plângerea Solutia pe scurt: Admite în parte plângerea contraven?ională ... (vezi toată discuția)