avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 424 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Service telefon mobil in garantie
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Service telefon mobil in garantie

buna ziua.am cateva intrebari referitoare la un telefon mobil luat cu prelungire de contract.
1-clar si greseala mea-am acceptat sa achizitionez ultimul telefon din vitrina-deci nesigilat.e normal sa mi se comercializeze telefonul in acest mod?
2-de la inceput au fost ceva probleme cu alimentarea,care s-au accentuat,in final nemaireusind sa incarc telefonul.la service mi s-a comunicat ca este deteriorat usb-astfel certificatul de garantie fiind anulat.eu nu am facut decat sa conectez atunci cand a fost necesar.am vreo sansa si care este modalitatea de a obtine reparatia telefonului in acest caz?
3-sunt obligati cei de la protectia consumatorului sa primeasca o sesizare in acest sens?verbal mi-au comunicat faptul ca nu este cazul sa depun o sesizare.
multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Inlocuire telefon la garantie BogdanClaudiu BogdanClaudiu Salutare, in urma cu doi ani de zile am achizitionat un telefon de la un operator de telefonie mobila iar in vara acestui an acesta sa defectat, am trimis ... (vezi toată discuția)
Verificare electrocasnice Ambra Denisa Ambra Denisa Buna ziua, Exista reglementari legale cu privire la verificarea obligatorie a electrocasnicelor mici utilizate in cadrul firmei (ex. aparat cafea, radiator ... (vezi toată discuția)
Probleme garantie produs Nerazim Nerazim Buna ziua, Am o intrebare referitoare la garantia acordata produselor comercializate in Romania in cazul in care acestea nu sunt achizitionate de vanzator ... (vezi toată discuția)