avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 559 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Contract banca clauze abuzive, proprire salariu
Discuție deschisă în Executare silită

Contract banca clauze abuzive, proprire salariu

Buna ziua,

Am un credit cu buletinul din 2005 la EFG RETAIL SERVICE,am platit deja o suma destul de mare ,care dupa parerea bancii nu a acoperit nici 0 lei din suma ,chiar a mai crescut suma ,s-a dublat de fapt.Am primit proprire la serviciu,pe care nu o mai pot contesta pentru a ajuns tarziu.Somatiile de la banca nu le-am primit la adresa unde locuiesc de 7 ani,ci vechea adresa de unde nu am primit nimic.Nu am avut cunostinta de proces impotriva mea.Ce mai pot face in acest caz?Ultima data cand am vb cu cei de la banca a fost in anul 2010 luna ianuarie ,data la care le-am spus ca nu pot plati sumele exorbitante pe care mi-le cer ei.Va rog un raspuns urgent ,nu stiu ce sa fac in acest caz , si daca ma mai adresez la ANPC mai am castig de cauza .Executorul judecatoresc vrea1700 lei cheltuieli+datoria care o vrea banca,bani platiti deja.

Va multumesc anticipat!
Ultima modificare: Vineri, 21 Februarie 2014
smihaelasimona, utilizator
Cel mai recent răspuns: avLeon , utilizator 11:17, 28 Iunie 2014
~ Conținut șters la cerere ~
Solicitati in instanta anularea contractului de cesiune incheiat intre banca si firma de recuperare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare judecatoreasca anyamaria anyamaria Buna ziua!Problema este urmatoarea.Socrul meu a facut un card efg retail service,la un moment dat a ramas fara servici si nu a mai putut achita,sa inteles cu ... (vezi toată discuția)
Proprire pe salariu smihaelasimona smihaelasimona Buna ziua, In urma cu 8 ani am facut credit cu buletinul la altex prin banca efg retail servise s.a,euroline,am platit o perioada buna ratele la un ... (vezi toată discuția)
Probleme cu banca diacom21 diacom21 Fratele meu si-a facut credit la banca in urma cu cinci ani numai cu buletinul si fara nici un girant.Buletinul lui e pe adresa mea si a parintilor chiar daca ... (vezi toată discuția)