avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 672 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Lipsa de folosinta
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Lipsa de folosinta

O persoana care are mutatia de pe bulletin intr-un apartament, dar care nu a fost si nu este proprietarul acelui apartament, nu domiciliaza acolo (a locuit in copilarie, cu parintii) și nu a avut si nu are contract de inchiriere pentru acel apartament, poate fi oblagata de actualul proprietar sa plateasca despagubiri pentru lipsa de folosinta? Daca da, in baza caror prevederi legale?Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Liliana Gradinaru , Avocat 15:33, 22 Februarie 2014
Nu! L-a impiedicat pe actualul proprietar cu ceva?
Pai exact, cum i-a lipsit de folosinta pe proprietari?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despagubiri pentru chiriasi ? Silviu2021 Silviu2021 Buna... As vrea sa va expun problema parintilor mei si eventual sa gasesc un raspuns pentru ei. Parintii mei au locuit din 1982 pana acum cateva zile intr-un ... (vezi toată discuția)
Dreptul de proprietar andreutzz98 andreutzz98 In urma decesului mamei am mostenit impreuna cu fratele meu un apartament .Am facut succesiunea dar nu putem sa intram in casa deoarece acolo locuieste bunica ... (vezi toată discuția)
Va rog putin ajutor....... jaab jaab Buna ziua! As dori niste informatii cu privire la urmatoarele aspecte. Am primit in baza legii 10 un teren in natura(mostenit) unde si acum sun amplasate 4 ... (vezi toată discuția)