Am primit de la tribunal o instiintare de executare silita pentru un credit la banca.
Am luat leg. cu executorul si l-am informat ca singura mea sursa de venit , este pensia de invaliditate in valoare de 690 de lei. A zis ca intocmeste actele pentru poprire la pensie. Cat poate sa-mi retina legal, avand in vedere ca pensia mea este mai mica decat salariul minim net pe economie, avand in vedere ca traiesc singur si nu am nici o alta sursa de venit sau alte bunuri, care sa-mi asigure mijloacele de existenta. Va rog explicati-mi cat imi va lua din pensie si daca pot eu sa fac ceva legal in acest sens. Va multumesc.
Bună seara am primit un mesaj de la bancă precum că mi sa pus poprire pe contul bancar din partea unui executor judecătoresc, societate civilă etc, menționez faptul că sunt unicul întreținător al familiei formată din doi adulți și doi copii gemeni minori,suma fiind de 3881ron,ce aș putea face in acest sens deoarece nu o să îmi pot plăti chiria și hrană pentru familie, mulțumesc frumos
Poprire de la anaf
puicuta
Am un angajat cu timp partial de lucru de 3 ore, cu un salar lunar brut de 330 lei. Am primit de la ANAF o adresa de infiintare a popririi pe numele acestuia. ... (vezi toată discuția)