Buna ziua . Pe scurt : am fost destituit dintr-o functie publica , printr-o decizie nelegala in anul 2011 , am contestat aceasta decizie la tribunal , am castigat pe fond , dupa care institutia respectiva a facut recurs. Am castigat si recursul si acum hotararea este definitiva si irevocabila , instanta anuland decizia de destituire din functie si reincadrarea mea in functia detinuta anterior . Problema este ca nu stiu cum sa procedez mai departe , trebuie sa obtin o copie legalizata a hotararii judecatoresti definitive si irevocabile ? Cu aceasta copie sa ma duc la fostul loc de munca ? Trebuie sa fac cerere de reincadrare in munca ? Daca in motivarea sentintei , instanta spune : desfintarea deciziei xxxxxx si reincadrarea in munca a reclamantului in functia detinuta anterior , dar nu spune nimic de plata salariilor care as fi beneficiat pe perioada cat am fost destituit , inseamna ca nu voi primi aceste drepturi ? Va rog frumos daca puteti sa ma ajutati cu un raspuns . Va multumesc !
Pai nu stiu despre salarii, le-ati cerut?
Despre punerea in aplicare... nu trebuia sa asteptati recursul. Intai discutati cu seful si apoi vedeti daca va trebuie hotararea si executor si tot, poate va intelegeti.
1. Nu mai deschideti acelasi topic de mai multe ori. In acest caz topicurile si/sau raspunsurile in plus vor fi sterse de administratori sau moderatori.