avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1356 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Declaratia 392
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Declaratia 392

Pfa platitor TVA care depaseste cota de 65000 euro, conform noilor reglementari nu mai depune 392, in acest caz trebuie depusa alta declaratie.
Cel mai recent răspuns: Contabilitate sector 4 evoCONTA , Contabil 12:21, 23 Februarie 2014
Nu sunt noi reglementari.Diferenta este doar de plafon-anterior era 35.000 euro.
Daca ati depasit 220.000 lei CA nu depuneti nimic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratia 392 CORNEA ADRIAN CORNEA ADRIAN Buna ziua Am un PFA infintat in luna martie 2011. Pana la 31 octombrie 2011 am fost neplatitor de TVA. De la 1 noiembrie 2011 am devenit platitor de ... (vezi toată discuția)
Pfa devenit platitor de tva- declaratie 392 Geo_2008 Geo_2008 Buna ziua si La multi ani tuturor am un PFA care la 01.09.2014 a devenit platitor de tva. acum am o dilema referitoare la declaratia 392, ce depun si ... (vezi toată discuția)
Declaratia 392 - persoane scutite delphinas delphinas Buna ziua, daca o persoana juridica este scutita de TVA conform art 141 lit a din codul fiscal trebuie sa depuna declaratia 392? Multumesc, (vezi toată discuția)