avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 212 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Nulitate absoluta/repunerea in situatia anterioara
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Nulitate absoluta/repunerea in situatia anterioara

bunaziua! v-as ruga daca ma puteti ajuta si pe mine cu un raspuns . am avut un proces pe rol privind constatarea absoluta aunui contract de arenda, eu avand caliatea de parat. la instanta de fond s-a admis cererea reclamantei pe motiv ca acst contract nu este semnat de ea cf. concluziilorexpertizei grafoscopice. noi am solicitat ca instanta de fond sa faca o adresa catre parchet pt a obtine o declaratie a reclamantei aflata intr-un dosar penal unde aceasta declara in fata organelr ca a incheiat respectivul contract aflat in litigiu. acest inscris a fost obtinut d-abia in recurs la curtea de apel bucuresti . ne-a fost admis recursul iar solutia suna asa. admite recursul. caseaza in parte decizia si sentinta recurata si trimite cauza spre rejudecare aceleiasi instante in ceea ce priveste capatul de cerere privind repunerea in situatia anterioara. deci, sa inteleg, ca contractul isi pastreaza nulitatea si se judeca doar pt repunerea in situatia anterioara? aceasta a pus pe altcineva o ruda sa completeze contractul si sa-l trimita prin posta fapt dovedit prin expertiza efectuata de departamentul investigatii fraude. nr, dosar 1837/202/2012. m-as bucura f. mult daca as primi un raspuns ce presupune solutia curtii de apel bucuresti
. va multumesc

Alte discuții în legătură

Sentinta irevocabila Vasile75 Vasile75 Admite recursul. Casează decizia civilă recurată. Trimite cauza spre rejudecarea apelului, aceleiaşi instanţe - Tribunalul Bucureşti. ... (vezi toată discuția)
Decizie iccj cipelinio cipelinio Buna ziua. am o intrebare legata de o decizie a Inaltei Curti: Inalta curte caseaza o sentinta a Curtii de Apel Bucuresti, casează sentinţa recurată şi ... (vezi toată discuția)
Nu inteleg hotararea curtii de apel - legea 77 Mtl1 Mtl1 Banca a facut recurs dupa ce apelul a fost respins In prima instanta referitor la darea in plata (legea 77). Nu inteleg In totalitate decizia Curtii de Apel ... (vezi toată discuția)