avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 141 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Contract de vanzare-cumparare auto
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Contract de vanzare-cumparare auto

Am nevoie de un sfat, va rog! As vrea sa vand autoturismul meu unei firme, cum se procedeaza in acest caz? Firma vrea sa vireze banii in contul meu...si contractul de v-c cand este recomandat sa se incheie? Dupa ce vad banii in cont? Dar firmei ii va conveni?
Cel mai recent răspuns: Gheorgheni Alina G , Consilier juridic 17:34, 23 Februarie 2014
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am creditat srl-ul pe care il detin, cum pot lua in contul datoriei autoturismul srl-ului andreea_mitoiu andreea_mitoiu Buna ziua, am si eu o intrebare si v-as fi recunoscatoare daca m-ati putea indruma. Am un SRL in asociere cu sotul meu, noi am creditat firma (in baza ... (vezi toată discuția)
Probleme la inscrierea masinii la un nou proprietar AlinTm AlinTm Buna ziua! In august 2008 am gasit un client pentru masina. Am stabilit pretul si am convenit sa facem formele de vanzare a masinii. Am mers impreuna la o ... (vezi toată discuția)
Urgent! taxe antecontract vanzare-cumparare gabriela1978 gabriela1978 Buna ziua! Vreau sa stiu ce taxe trebuie sa plateasca vanzatorul,dar si cumparatorul atat la semnarea unui antecontract de v-c anui apt.de 2 camere ,cat si la ... (vezi toată discuția)