Buna ziua
In urma comunicarii de la parchet trebuie sa platesc o amenda adminstrativa si cheltuielile judiciare in trezoreria orasului respectiv si sa le trimit chitantele, el fiind la 500 km fata de domiciliul meu. Am platiti prin op si am trimis chitantele printr-o firma de curierat, a doua zi mi au reaparut banii in cont si am sunat la parchet. Doamna de acolo mi-a spus ca ei eu primit chitantele si le-au atasat la dosar si nu mai am nici o problema cu ei dar trebuie sa platesc la trezoreria din orasul meu ca sa nu am probleme cu finantele. Pana la urma cum trebuie sa platesc , ma duc la trezoreria din sectorul meu si incep sa intreb acolo cum platesc?! Si cum adica eu am trimise chitantele ca am platit dar defapt nu am platit...
Va multumesc si o zi buna
PS: Prima data am pus intrebarea intr-o categorie gresita si nu o pot sterge rog un moderator sa inchida acel subiect
Si eu ce fac duc chitante de la op sau chitanta care o sa o primesc la trezorerie ? Eu nu am inteles ce a vrut sa zica domana de acolo intr-un fel eu am platit dar nu am platit.
Taxele juridice
dorinv
Pot plati la banca, direct, cash, taxe de timbru, in contul primariilor, ca apoi cu chitanta ce eventual o va emite banca, atasata la cerere, sa cer...de ... (vezi toată discuția)