avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1699 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Plata unei amenzi administrative in trezorerie
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Plata unei amenzi administrative in trezorerie

Buna ziua
In urma comunicarii de la parchet trebuie sa platesc o amenda adminstrativa si cheltuielile judiciare in trezoreria orasului respectiv si sa le trimit chitantele, el fiind la 500 km fata de domiciliul meu. Am platiti prin op si am trimis chitantele printr-o firma de curierat, a doua zi mi au reaparut banii in cont si am sunat la parchet. Doamna de acolo mi-a spus ca ei eu primit chitantele si le-au atasat la dosar si nu mai am nici o problema cu ei dar trebuie sa platesc la trezoreria din orasul meu ca sa nu am probleme cu finantele. Pana la urma cum trebuie sa platesc , ma duc la trezoreria din sectorul meu si incep sa intreb acolo cum platesc?! Si cum adica eu am trimise chitantele ca am platit dar defapt nu am platit...
Va multumesc si o zi buna
PS: Prima data am pus intrebarea intr-o categorie gresita si nu o pot sterge rog un moderator sa inchida acel subiect
Cel mai recent răspuns: ContSters314815 , utilizator 21:09, 23 Februarie 2014
~ Conținut șters la cerere ~
Si eu ce fac duc chitante de la op sau chitanta care o sa o primesc la trezorerie ? Eu nu am inteles ce a vrut sa zica domana de acolo intr-un fel eu am platit dar nu am platit.
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata cas ca pfa april_sky april_sky Buna ziuam am infiintat un PFA si am completat (in ianuarie 2013) declaratia 600. Intrebarea mea este: trebuie sa astept decizia de impunere de la ... (vezi toată discuția)
Amenda administrativa notepad notepad Buna ziua,procurorul parchetului de pe langa judecatoria Giurgiu aplica sanctiunea cu caracter administrativ a amenzii de 600 ron.O platesc la trezoreria ... (vezi toată discuția)
Taxele juridice dorinv dorinv Pot plati la banca, direct, cash, taxe de timbru, in contul primariilor, ca apoi cu chitanta ce eventual o va emite banca, atasata la cerere, sa cer...de ... (vezi toată discuția)