avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 294 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Infiintare firma
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Infiintare firma

Buna ziua. Vreau sa infiintez firma impreuna cu fratele meu asociati 50-50 in care eu sa fiu asociat si administrator si el sa fie asociat. Domeniul principal posta si curierat'. El doreste sa se ocupe si de constructii in acelasi timp, se poate? Ce implica asta?
Cel mai recent răspuns: Ecoweb Platform SRL , Contabil 09:36, 27 Februarie 2014
~ Conținut șters la cerere ~
Va multumesc.
Puteti face oricate activitati aveti inregistrate in statut, si declarate in certificatul constatator. Daca vreti sa infiintati o firma, puteti folosi aplicatia www.smartapp.ro, care va pregateste GRATUIT dosarul de acte necesar infiintarii unui SRL

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inscrierea in statut a mai multor obiecte de activitate pentru un srl Silvia Monica Silvia Monica Buna ziua. Doresc sa intreb daca un SRL poate desfasura mai multe tipuri de activitati care difera intre ele (de ex. comert cu materiale de constructii, ... (vezi toată discuția)
Infiintare societati...completare obiect activitate ContSters40598 ContSters40598 1. In cadrul unui srl se pot infiinta firme ? Adica exista un cod CAEN pentru asa ceva? Daca da, trebuie o anumita competenta pentru a putea face asa ceva? 2. ... (vezi toată discuția)
10.000 euro / srl-d 13Dorin 13Dorin Buna ziua! Am inteles ca este un program prin care se vrea stimularea economiei nationale prin subventionarea a 50% dintr-un proiect (maxim 10.000 euro) ... (vezi toată discuția)