avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 679 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Decizie de concediere dupa reintoarcere din CIC. Cãi ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Decizie de concediere dupa reintoarcere din CIC. Cãi de atac împotriva deciziei pronunþate în recurs

Va rog sa ma ajutati cu un raspuns
Am fost concediata dupa intoarcerea din concediu crestere copil in varsta de pana la 2 ani (copil nascut in nov 2010).In luna dec 2011 institutia publica la care lucram a fost reorganizata economic.Mi s-a facut un alt contract de munca cu aceeasi ,functie ,salariu ,perioada nedeterminata .Pe perioada suspendarii contractului meu a fost angajata o alta persoana cu contract pe perioada nedeterminata.La reintoarcerea mea din CIC mi s-a inmanat decizia de concediere pe motiv ca nu mai sunt locuri vacante.Am contestat la aTribunal decizia,unde mi -a dat castig de cauza.Sentinta Tribunaluil fiind executorie,am investito si am apelat la un jedecator executor pentru a fi pusa in executare.Mi s-a emis Decizie de reincadrare ,am fost reangajata,dar in urma recursului Curtea de apel a admis recursul si "modifică în tot Sentinta Tribunalului în sensul că: Respinge în tot contestaţia formulată de contestatoare".Ce pot face in acest caz?Mai exista o cale de atac ?Dreptul mamei nu mai este respectat in Romania?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:24, 24 Februarie 2014
Impotriva hotarari instantei de recurs nu se mai poate exercita decat una dintre caile extraordinare de atac - contestatia in anulare si/sau revizuirea.

Acestea pot fi exercitate numai in condtiile expres prevazute de Codul de procedura civila.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conflicte de munca castig pe fond pierd la recurs anidaroti anidaroti Buna ziua, Va rog sa ma sfatuiti daca mai am cai de atac: revizuire de recurs este un termen? Mai merita efortul sa ma judec in conditiile in care sunt ... (vezi toată discuția)
Contestatie Ela 10 Ela 10 Cum se poate contesta o decizie irevocabila data de Curtea de apel, fara sa stiu ca lichidatorul a facut recurs la fuzionarea a 2 societati, dupa ce imi da OK ... (vezi toată discuția)
Recurs??? ContSters208842 ContSters208842 Am pierdut un proces la Tribunalul Dolj, dar am castigat recursul la Curtea de Apel Craiova, in litigii de munca. Scoala mai poate declara un eventual ... (vezi toată discuția)