avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 588 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Reclama in curte
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Reclama in curte

Buna ziua,

Sunt titularul unui Cabinet de Mediere. Locuiesc la casa si detin curte. Doresc sa stiu daca am nevoie de autorizatie in momentul in care amplasez panoul publicitar, respectiv acel banner cu Cabinet de Mediere in Curte si nu in strada, respectiv daca il amplasez pe casa ori pe un stalp in interiorul curtii si nu in spatiul public.

va multumesc !
Ultima modificare: Luni, 24 Februarie 2014
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Amplasare panouri publicitare pe terenul proprietate personala Voxaledana Voxaledana Buna ziua! De curand am amplasat un panou publicitar pe terenul meu langa drumul public si se pare ca nu este legal. Panoul este pentru firma mea, pe terenul ... (vezi toată discuția)
Autorizatie constructie firma luminoasa mircea voicu mircea voicu Ma intereseaza sa stiu daca pentru amplasarea unei firme luminoase in interiorul unui complex comercial necesita autorizatie de constructie si daca da in baza ... (vezi toată discuția)
Autorizatie de constructie pentru afisaj interior? ileana madalina ileana madalina Buna ziua! Am infiintat de curand un cabinet medical individual stomatologic si as dori sa montez un panou publicitar. Pentru cele situate pe peretele ... (vezi toată discuția)