Buna seara . Miercuri am prima infatisare intr-un proces de succesiune , dar am cazut de acord cu parata sa ne intelegem si sa facem o tranzactie . Sfatuiti-ma cum trebuie sa-i explic doamnei judecatoare ca nu vreau renuntare la succesiune , ci un schimb amiabil . Voi mai fi pusa sa platesc ceva daca cer terminarea procesului. ce costuri judiciare ma mai asteapta la finalizarea procesului ? Va multumesc anticipat .
Eu v-as sfatui sa cereti termen sa va angajati avocat, asa aveti timp sa faceti ce doriti cu parata , iar la urmatorul termen depuneti o cerere de renuntare la judecata.Asa este sigur ca rezolvati cu succesiunea, daca renuntati la judecata acum , partea adversa se poate intoarce si sa nu mai faceti tranzactia.Pana la urmatorul termen aveti timp sa faceti tranzactia, nu puteti deschide proces din nou daca nu va mai intelegeti cu parata.Costurile sunt :taxa de timbru+ daca parata solicita cheltuieli de judecata (avocat) le platiti .O seara buna
Partaj
gagione
buna seara.se poate partaja un apartament ipotecat pe cale amiabila in instanta de judecata?la un astfel de proces se mai plateste taxa de timbru ca procent ... (vezi toată discuția)