avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 788 soluții astăzi

Când cotele de TVA se schimbă peste noapte... cum supraviețuim fără să greșim? Sesiune aplicată alături de Delia CataramăVezi agenda și participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - impozit pe venitul ... Trecere de la impozit profit la micro
Discuție deschisă în Fiscalitate - impozit pe venitul microîntreprinderilor

Trecere de la impozit profit la micro

Buna ziua,
Va rog sa-mi precizati daca o firma platitoare de impozit pe profit, care a avut in anul 2013 o CA de 221.000 lei, este obligata sa devina in 2014 microintreprindere.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Total Contabilitate , Contabil 10:54, 25 Februarie 2014
Buna ziua,

Din ce stiu eu plafonul a ramas tot 220.000 lei, deci inseamna ca ramaneti tot platitor de impozit pe profit.

Numai bine.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit profit / impozit microintreprindere szasza szasza Buna ziua Va rog sa imi raspundeti ca in cazul unui SRL- D nou infiintat care va vinde produse importate, adica va avea, achizitii intracomunitare, in jur ... (vezi toată discuția)
Impozit profit lidiao lidiao Buna ziua, daca in 2012 am avut o CA de peste 100.000 eur, in continuare sunt platitor de impozit pf in 2013, daca in primele doua trimestre am fost pe ... (vezi toată discuția)
Impozit pe profit LIVIU NISTEA LIVIU NISTEA O firma, platitoare de impozit pe venit microintreprindere, la data de 31.07.2013, depaseste plafonul de 220000 cifra de afaceri. De la ce data devine ... (vezi toată discuția)