avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 787 soluții astăzi

Când cotele de TVA se schimbă peste noapte... cum supraviețuim fără să greșim? Sesiune aplicată alături de Delia CataramăVezi agenda și participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - impozit pe venitul ... Trecere de la imp pe profit la micro si de la platitor ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - impozit pe venitul microîntreprinderilor

Trecere de la imp pe profit la micro si de la platitor de tva la neplatitor

Buna ziua!
Ma puteti ajuta va rog cu doua probleme:
1)o societate care este platitoare de imp pe profit,nu a depasit in anul 2013 CA de 65000 euro si indeplineste conditiile pt a trece la imp pe venit micro.Stiti pana la ce data trebuie depusa D010,pt ca modificarea sa fie cu 01.01.2014?
2)aceeasi societate care este si platitoare de tva trimiestrial si avand in vedere ca indeplineste si conditiile pentru a solicita scoaterea din evidenta ca platitor de tva,trebuie sa depuna D096.Stiti care este termenul pentru aceasta declaratie?
Se mai depune si alte document in afara de declaratiile respective?Se face dosar?
Cel mai recent răspuns: Total Contabilitate , Contabil 10:52, 25 Februarie 2014
Buna ziua,

Din ce stiu eu declaratia 010 trebuia depusa pana la 27.01.2014 iar pentru scoaterea din evidenta ca platitor de TVA trebuie pana pe 10 ale lunii.

Asteptam si alte pareri.

Numai bine.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Trecerea de la impozit pe venit la impozit pe profit rebecavalentina rebecavalentina Am o societate infiintata in oct 2013. Sunt cu impozit pe venit, platitor/trimestru. In februarie acum o sa depasesc plafonul de 65.000 euro. Cand voi trece ... (vezi toată discuția)
Depasire plafon 65000 euro la 31.12.2015 vdeny vdeny Buna ziua, Daca la 31.12.2015 am o CA=350000 lei, sunt cu 3%, din ce luna trec la platitor de impozit pe profit? Cursul euro este cel de la data de ... (vezi toată discuția)
Declaratie 010 -un sfat, va rog! Cristina Vasile Cristina Vasile Buna ziua! Am depus 010 crezand ca am CA sub 65.000 Eur insa nu vreau prin optiune sa fiu platitoare de impozit pe venit, vreau sa raman in continuare pe ... (vezi toată discuția)