laura123333 
	    	Utilizator

laura123333 
	    	Utilizator	    

laura123333 
	    	Utilizator

laura123333 
	    	Utilizator	    

laura123333 
	    	Utilizator

laura123333 
	    	Utilizator	    

Monica@yahoo	                   

Ia fost suspendat permisul de conducere fiului meu pentru condus mașina cu nr roșii expirate este posibil? (vezi toată discuția)
	                    Monica@yahoo	                   

Ia fost suspendat permisul de conducere fiului meu pentru condus mașina cu nr roșii expirate este posibil? (vezi toată discuția)

Mariapatrianca	                   

Buna seara,va adresez si eu o intrebare:daca am fost prinsa cu masina cu numere rosii expirate in ziua respectiva,specific ca nu eram in miscare,masina era ... (vezi toată discuția)
	                    Mariapatrianca	                   

Buna seara,va adresez si eu o intrebare:daca am fost prinsa cu masina cu numere rosii expirate in ziua respectiva,specific ca nu eram in miscare,masina era ... (vezi toată discuția)

tigan2016	                   

as dori un raspuns va rog sa ma ajutati              
in data de 22 11 2016 am fost oprita cu masina de un organ de politie si mi-a spus ca numere sunt ... (vezi toată discuția)
	                    tigan2016	                   

as dori un raspuns va rog sa ma ajutati              
in data de 22 11 2016 am fost oprita cu masina de un organ de politie si mi-a spus ca numere sunt ... (vezi toată discuția)