Va rog sa ma ajutati cu o nelamurire.Pe 31 decembrie 2013 mi-a fost suspendat permisul pentru depasirea vitezei pe 90 zileX-(.Am facut contestatie si mi sa eliberat certificat de grefa.Intr-un cat nu am avut timp sa imi ridic permisul.in luna februarie,am circulat cu masina oprindu-ma un echipaj de POLITIE(precizez ca masina era a lui un nepot din luna ianuarie mi-a imprumutat)nu mam uitat la actele masinii,numerele GERMANE erau expirate de 3 zile#-o.Nu am mai avut nici o abatere de penal,am mers la politie am recunoscut neuitandu-ma la actele masinii,am dat declaratie,am adaugat si CERTIFICATUL DE GREFA.
Eu avand doar cartea mare a masinii si asigurarea,talonul fiind la nepot(este plecat din tara).mai mentionez odata ca sunt la prima abatere penala si am recunoscut ca am gresit...
VA ROG SA MA AJUTA-TI MULT.
CE SE POATE INTAMPLA:-/:-/:((
am fost la politie vor numai decat o copie la briful mic
(talonul mic nemntesc)o sa incerc sa dau de nepotul.a spus ca altfel anunta interpolul el fiind plecat din tara mentionez ca masina este OK.eu am avut numai cartea mare ma-m uitat pe ea sant datele masini detaliat,chiar nu stiu ma-u pus in ceata le-am spus ca dau eu o declaratie poe propria mea raspundere nu vor.Se poate sa deranjeze interpolul pt.talonul masini?va multumesc
da poate sa dureze....dar poate sa anunte interpolul doar pt talonul mic al masini daca in caz ca nu reusesc sa contactez pe propietarul masini? va multumesc