avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 615 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Cod CAEN pentru firma ce va desfasura activitate de ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Cod CAEN pentru firma ce va desfasura activitate de contabilitate pentru asociatia de proprietari

Buna ziua!

As vrea sa ma lamuriti, daca se poate sa infiintez o societate cu cod de activitate CAEN 7022 "Activitati de consultanta pentru afaceri si management" pentru a presta servicii de contabilitate pentru asociatia de proprietari?
Nu pot sa desfasori activitati de contabilitate cod CAEN 6920, deoarece nu sunt expert contabil.
Cel mai recent răspuns: Iordache Victoria Ioana , Contabil 16:17, 1 Martie 2014
Poate fi folosit si acest cod CAEN.
Ce alt cod CAEN mai poate fi folosit pentru activitatea de contabilitate la asociatia de proprietari? Intreb asta deoarece vreau ca firma sa isi desfasoara activitatea in conformitate cu legea.
Pentru a presta activitati de contabilitate trebuie sa aveti calificare necesara. Firma poate avea codul 6920 - "Activitati de contabilitate si audit financiar; consultanta in domeniul fiscal".
In aceste activitati se cuprind activitati de audit, contabilitate, prestari sevicii contabilitate si consultanta fiscala, evaluare riscuri contabile...
O asemenea firma cu oameni calificati poate realiza mai multe sau mai putine din aceste activitati, in functie si de numarul angajatilor dar si de calificarea acestora. Iar aceste servicii de contabilitate, audit... se pot presta pe baza de contract atat la asociatii de proprietari cat si al alte persoane juridice.
Si in cazul in care nu am calitatea de expert contabil , cum pot sa desfasor contabilitatea la asociatia de proprietari?
Pentru a tine contabilitatea unei asociatii de proprietari este suficient sa aveti calificarea de contabil sau economist. Nu cere nimeni sa fiti expert contabil.

Alte discuții în legătură

Infiintare srl Iordache  Victoria Ioana Iordache Victoria Ioana Ma intereseaza sa stiu daca pot sa imi infiintez firma pentru prestare servicii de contabilitate (cod CAEN 6920) avand in vedere ca am doar diploma de ... (vezi toată discuția)
Infiintare srl niko79 niko79 Buna ziua! Sunt economist si as vrea sa imi inffintez un SRL si sa facturez serviciile de contabilitate clientilor (contabilitate completa, declaratii, ... (vezi toată discuția)
Caen srl cu activitate prestari servicii contabilitate primara. mariusf09 mariusf09 Buna ziua, Ma ajuta cineva va rog cu un cod CAEN pentru a putea presta servicii de contabilitate primara? Infiintez o societate noua pentru prestari servicii ... (vezi toată discuția)