avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 247 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general CAEN SRL cu activitate prestari servicii contabilitate ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

CAEN SRL cu activitate prestari servicii contabilitate primara.

Buna ziua,
Ma ajuta cineva va rog cu un cod CAEN pentru a putea presta servicii de contabilitate primara?
Infiintez o societate noua pentru prestari servicii contabilitate, am diploma de economist insa nu sunt membru CECCAR. Am auzzit ca exista un cod CAEN in afara de 6920, care este pentru audit si expertiza.
Pot folosi 7022 ?
Va multumesc mult pentru un raspuns detaliat.

Cu stima.
Cel mai recent răspuns: PFA SANDU ADRIANA , Consultant managementul calitatii 12:00, 8 August 2014
7022 - Activitati de consultanta pentru afaceri si management. Puteti utiliza acest cod CAEN, insa veti plati 16% impozit, nu 3% (cred ca este bine de stiut). Activitatea de consultanta este singura pentru care se plateste 16% impozit. Nu cred ca este ok sa facturati audit si expertiza, mai degraba consultanta si asistenta tehnica...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod caen consultanta robertdrilea robertdrilea Ce cod caen se poate alege pentru consultanta si asistenta in management si in evidenta contabila? Este nevoie de autorizare CECCAR? Precizez ca firma nu ... (vezi toată discuția)
Infintare firma prestari servicii contabilitate Bratescu Madalina Elena Bratescu Madalina Elena Vreau sa-mi deschid un srl care sa aiba ca domeniu de activitate prestarea de servicii contabile. Mentionez ca nu sunt inca membru ceccar, dar am studii ... (vezi toată discuția)
Cod caen pentru firma ce va desfasura activitate de contabilitate pentru asociatia de proprietari Iordache  Victoria Ioana Iordache Victoria Ioana Buna ziua! As vrea sa ma lamuriti, daca se poate sa infiintez o societate cu cod de activitate CAEN 7022 \\"Activitati de consultanta pentru afaceri si ... (vezi toată discuția)