Astazi am circula pe o straduta intre blocuri in principiu aceasta strada are o banda pe sens cu masini parcate pe banda langa trotuar ..din aceasta cauza am mer aproape de axul drumului ,din sens opus o alta masina trece pe langa mine cu viteza si imi loveste oglinda ..in urma impactului oglinda mea se rupe iar "oponentului" ii sare capacul oglinzi ...oprim masinile si vine la mine si tipa ca e vina mea si sa-i platesc oglinda,politie,amiabila ...intrebarea mea este ce sa fac in aceasta situatie deoarece eu nu consider ca sunt vinovat mai ales ca banda pe care circula celalant autoturism era in intregime goala nu ca a mea jumate ocupata cu parcangii?
Daca ma duc la politie e posibil sa ne dea culpa comuna? culpa coimuna inseamna automat si o amenda?
Din cate stiu, drumul se considera drum ingustat... acum, daca ati depasit axul drumului si celalalt nu, nu mai stiu ce sa cred. Daca erau masini parcate pe ambele sensuri, atunci e clar culpa comuna...
Poţi dovedi dumneata că nu ai depăşit axul drumului? Poate dovedi celălalt că el era pe banda lui? Care are martori care spun că celălalt a greşit câştigă.