Cel care a apelat la un BEJ pentru un titlu executoriu care insa este anulat ulterior trebuie sa plateasca cheltuielile BEJ -lui ?In baza carui art. de lege ? multumesc
Nu , dar pv odata cu noile reglementari si conform art 15 din Constitutie nu mai sunt valabile !!!De ce numai Hotaririle judecatoresti spun acest lucru ? Legea nu le face nule ?Care este logica ?Va multumesc pentru raspunsurile Dv..
Aveti asa.. un titlu care nu a fost desfiintat si nici o hotarare care sa suspende executarea, nu ?
Atunci executarea poate continua, iar daca veti avea succes, veti cere intoarcerea executarii.
multumesc ,am pe rol un proces de anulare proces verbal de contraventie impotriva Cnadnr si un proces de contestatie la executare silita intocmit pentru acel pvc prin care am cerut anularea dosarului de executare intocmit de BEJ.Din moment ce pv este intr-un dosar pe rol automat executarea este suspendata .Am fost sfatuita totusi ca la primirea dosarului emis de executare silita sa fac contestatie la executare .Am facut acest lucru cerind anularea executarii pe motiv ca nu trebuia intocmit dosar de executare executarea diin suspendata de existenta procesului anterior aflat pe rol . Am gresit cum am procedat ?
ati luat certificat de grefa si i l-ati aratat executorului pt a dovedi ca aveti proces pe rol ?
art 32 og2/2001(3) Plangerea suspenda executarea.
Impotriva actelor de executare puteti face contestatie ( cum ati si facut), insa trebuie sa cereti si suspendarea executarii platind cautiune care vi se va da inapoi daca veti castiga.