avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1578 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Plata cheltuielilor unui BEJ
Discuție deschisă în Executare silită

Plata cheltuielilor unui BEJ

Cel care a apelat la un BEJ pentru un titlu executoriu care insa este anulat ulterior trebuie sa plateasca cheltuielile BEJ -lui ?In baza carui art. de lege ? multumesc
Cel mai recent răspuns: geavela , utilizator 21:31, 1 Martie 2014
Nu , dar pv odata cu noile reglementari si conform art 15 din Constitutie nu mai sunt valabile !!!De ce numai Hotaririle judecatoresti spun acest lucru ? Legea nu le face nule ?Care este logica ?Va multumesc pentru raspunsurile Dv..
Aveti asa.. un titlu care nu a fost desfiintat si nici o hotarare care sa suspende executarea, nu ?
Atunci executarea poate continua, iar daca veti avea succes, veti cere intoarcerea executarii.
multumesc ,am pe rol un proces de anulare proces verbal de contraventie impotriva Cnadnr si un proces de contestatie la executare silita intocmit pentru acel pvc prin care am cerut anularea dosarului de executare intocmit de BEJ.Din moment ce pv este intr-un dosar pe rol automat executarea este suspendata .Am fost sfatuita totusi ca la primirea dosarului emis de executare silita sa fac contestatie la executare .Am facut acest lucru cerind anularea executarii pe motiv ca nu trebuia intocmit dosar de executare executarea diin suspendata de existenta procesului anterior aflat pe rol . Am gresit cum am procedat ?

PROCESELE sunt la faza de comunicare a Raspunsurilor la Intimpinari ; pina la judecare mai pot aduga ceva ca sa-mi fie de ajutor VA multumesc mult !
Ultima modificare: Vineri, 28 Februarie 2014
gi-jane2, moderator
ati luat certificat de grefa si i l-ati aratat executorului pt a dovedi ca aveti proces pe rol ?

art 32 og2/2001(3) Plangerea suspenda executarea.

Impotriva actelor de executare puteti face contestatie ( cum ati si facut), insa trebuie sa cereti si suspendarea executarii platind cautiune care vi se va da inapoi daca veti castiga.
Ultima modificare: Vineri, 28 Februarie 2014
gi-jane2, moderator

Alte discuții în legătură

Executorul judecatoresc poate pune in aplicare o poprire pe salariu ,atita timp cit dosarul este pe rol in cadrul judecatoriei pentru contestatie in anulare ? cornel45hd cornel45hd BEJ pune in aplicare o executare silita catre firma , desi acest dosar se afla pe rol in cadrul judecatoriei , iar BEJ acum este de negasit , ce trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Contestatie executare silita ionut979 ionut979 Buna ziua! Am urmatoarea speta: Contract de credit incheiat in 2008 cu BRD pentru un credit nevoi personale in valoare de 15000 lei pe 10 ani, s-au platit ... (vezi toată discuția)
Contestaþie la executare dadural dadural Am solicitat pe data de 24.09.2010 BEJ executarea silita a unui titlu executoriu. BEJ a obtinut pe data de 29.09.2010 încuvinţarea executării silite. Pe ... (vezi toată discuția)