avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1766 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Casatorie cu o femeie de origine japoneza
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Casatorie cu o femeie de origine japoneza

Buna ziua, ne-am intalnit in Londra si suntem impreuna de mai bine de 1 an si jumatate. Ea in cateva luni termina facultatea si va fi obligata sa plece inapoi acasa. Intrebarea mea este daca voi veni impreuna cu ea in Romania si ne vom casatori ( am vazut deja ce acte si procedura in sine ). Dupa casatorie, ea va putea automat sa stea cu mine in Romania ? Trebuie sa aplice pentru o viza ? Este apoi posibil ca dupa cateva luni sa plec amandoi impreuna in alta tara ? Va multumesc in avans pentru raspsunsuri si va doresc o zi buna.
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 23:33, 28 Februarie 2014
Nu in mod automat. Datorita faptului ca ati domiciliat in Marea Britanie, puteti fi considerat cetatean european iar ea membru de familie al unui cetatean european, ceea ce face ca ale imigrarii conditii sa fie foarte usoare, de ex. va fi suficient ca dvs. sa aveti de munca in Romania.

Detalii pe [ link extern ]
Ultima modificare: Vineri, 28 Februarie 2014
tgeorgescu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Carte de rezidenta iu2llia iu2llia buna ziua. Am cateva intrebari legate de acordarea cartii de rezidenta.. In decembrie vreau sa ma casatoresc cu iubitul meu cetatean din bangladesh dar care ... (vezi toată discuția)
Clandestin in romania mariaaab mariaaab sunt in italia,si prietenului meu care este albanez i-a expirat viza de 90 de zile ,neam interesat aici,chiar astazi la biroul de imigrari si aici ne putem ... (vezi toată discuția)
Ce e de facut pentru ca sotia (cetatean strain) sa nu aiba nevoie de viza pentru a calatori in u.e? Cristi_stelistu01 Cristi_stelistu01 Buna ziua, Sunt Cristi cetatean roman, m-am casatorit civil pe teritoriul statului Cipru cu o cetateana a Republici Moldova. Am dorii sa venim in Romania ... (vezi toată discuția)