avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1402 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Amenda Administrativa
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Amenda Administrativa

Buna ziua.
In septembrie am circulat cu numerele de la masina expirate, drept urmare am primit amenda administrativa 800lei +100lei cheltuieli judiciare. In cazul in care nu am bani sa platesc amenda decat in rate, cum se procedeaza?

Va multumesc!
Amenda este penala si se dispune prin hotararea de condamnare, daca ajungeti acolo, permisul se anuleaza.
Multumesc pentru raspuns. Sa inteleg ca daca iau amenda penala, permisul se anuleaza doar daca primesc si condamnare. Incaz ca ramane doar amenda, ramane permisul, nu ?
Nu ati inteles, cititi ce v-am spus, este explicit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar penal Bara Stefania Bara Stefania Buna seara! Va rog frumos sa imi spuneti si mie la ce consecinte sa ma astept. Am condus o masina neimatriculata cu nr rosii provizorii expirate fara a detine ... (vezi toată discuția)
Salutare!ce se poate întâmpla dacă am fost prins fără permis ... Tudor2229 Tudor2229 Salutare!Ce se poate întâmpla dacă am fost prins fără permis de conducere, fiind înscris la școala de șoferi, cu examenul teoretic luat cu 25, urmând ... (vezi toată discuția)
Permis suspendat cu dosar penal Georgianabusuioc997@yahoo.com Georgianabusuioc997@yahoo.com Am avut ghinion pentru circa 150 METRI tot traseul am fost oprit de politie .dovada mi se expirase de 2 zile .mi sa facut dosar penal nu am mai avut probleme ... (vezi toată discuția)