In dimineata asta (ora 8:47 potrivit Dispozitiei de blocare / Ridicare) mi-a fost ridicata masina, care era parcata intr-o parcare administrata de ADP Sector 6 (Dr. Taberei nr. 29) pe motivul ca bloca accesul in parcarea cu nr. XX - loc atribuit de catre ADPDU conform autorizatiei - si astfel incalcand prevederile Art. 3 Anexa 2 din H.C.L. 36 nr: 4/2010.
Vreau sa stiu daca dispozitia este ilegala dat fiind faptul ca locul respetiv nu era marcat in niciun fel, el fiind marcat dupa ce masina a fost ridicata (am poze care dovedesc ca locul e proaspat marcat + batul cu care s-a facut acest lucru).
Locul nu avea la momentul parcarii masinei mele niciun semn prin care mi-as fi putut da seama ca acela este un loc de parcare atribuit cuiva - nici macar numarul care a fost trecut in Dispozitia de Blocare/ Ridicare (am specificat asta pe copia semnata la firma de ridicari) - acesta fiind semnalizat cu numarul parcarii doar dupa ce masina mea a fost ridicata.
Care credeti ca ar fi sansele mele sa castig o actiune judecatoreasca in cazul de fata - dat fiind faptul ca din Decembrie 2013 ridicarile Auto in Sectorul 6 au fost declarate ilegale pentru autovehiculele parcate în locuri nepermise