avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 369 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... PFA persoana nerezidenta
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

PFA persoana nerezidenta

Un cetatean Italian poate face un pfa in Romania? ce taxe plateste?
Activitatea ar fi consultant.
Cel mai recent răspuns: celeterm , utilizator 09:55, 3 Martie 2014
cititi OUG 44/2008
alla1975 a scris:

cititi OUG 44/2008



O trimitere la o lege nu e un raspuns. eu doream ceva concret de la cine stie in practica. Legea o pot citi si eu, dar mai exista norme de aplicare, trimiteri la late legi............
Da, se poate.
Conditia obligatorie este sa aiba calificare pe codul CAEN care va fi activitatea principala a PFA-ului. Daca are calificare in Italia actul de calificare trebuie depus la ORC tradus si apostilat.
oki. Multumesc mult. Stii ce taxe plateste la stat?
Nu stiu la ce taxe va referiti mai exact. Va pot spune doar ca la inmatricularea in Registrul Comertului va avea de achitat in jur de 400 ron

Alte discuții în legătură

Casatoria in italia YoanaOL YoanaOL buna ziua eu m-am casatorin civil in italia si nu am inregistrat casatoria la ambasada romaniei.Deja au trecut mai mult de 6 luni. Pot sa merg sa imi traduc ... (vezi toată discuția)
Casatorie in strainatate (italia) cojocaru_d35 cojocaru_d35 Buna ziua ! Sant casatorita in strainatate,Italia ,cu un cetatean italian si as vrea sa stiu daca certificatul de casatorie trebuie inregistrat obligatoriu si ... (vezi toată discuția)
Taxe si probleme pfa ContSters66930 ContSters66930 Buna ziua, Am fost astazi sa depun actele pentru infintarea unui PFA. Vreau sa imi desfasor activitatea pe cod caen 6202 sau 6203... consultanta IT... Avand ... (vezi toată discuția)