avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 514 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Sunt obligat sa plãtesc datoriile pentru a lua în ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Sunt obligat sa plãtesc datoriile pentru a lua în evidenta fiscala o mașinã ?

Bună seara , de curând am achiziționat o mașină , eu având câteva amenzi la primărie am zis sa o trec pe tatăl meu, întrebarea mea ar fi , acum trebuie sa mă duc la primărie sa o trec în evidenta fiscala , dacă tatăl meu nu are datorii și eu am , dar amândoi figuram la aceeași adresa o sa îl pună sa plătească și datoriile mele pentru a o putea lua în evidenta ? Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 10:07, 2 Martie 2014
Avand in vedere ca fiecare contribuabil este individualizat prin CNP,care este precizat inclusiv in PV contraventie,tatalui dv ii revine obligatia sa achite strict obligatiile sale fiscale

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenzi ratb alina_pp alina_pp salutare comunitatii avocatnet! Am si eu o intrebare legata de plata amenzilor ratb prin birourile de taxe si impozite de la nivelul primariilor satesti. Se ... (vezi toată discuția)
Cum procedez pentru a face buletin unui prieten la domiciliul meu si care sunt riscurile? danacsaba danacsaba buna!ce m-i se poate intampla daca ii fac buletin unui prieten la domiciliul meu?ce trebuie sa fac pentru asta?si la ce ma oblig eu sau el? (vezi toată discuția)
Obligatia de plata a fiscalului auto sKyNNNeT sKyNNNeT Va salut cu respect! Am o nelamurire... O persoana fizica, dupa cumpararea unui vehicul cu acte de vanzare-cumparare, este obligat sa plateasca impozitul ... (vezi toată discuția)