avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1727 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Fonduri de investitii Asociatie proprietari pentru ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Fonduri de investitii Asociatie proprietari pentru modernizare,reabilitare

Conform art 25 alin.1 lit.b din Legea 230/2007):"' pentru hotărârile cu privire la stabilirea fondurilor de investiţii pentru consolidare, reabilitare şi modernizare, votul fiecărui proprietar are o pondere egală cu cota-parte din proprietatea comună""
Este vorba aici de fiecare proprietar din condominiu sau fiecare proprietar membru in Asociatie?
Multumesc de raspuns! Asa e si intelegerea mea, dar vroiam si o alta opinie, poate mai avizata decat mine!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se voteaza in adunarea generala? Dana Marin Dana Marin In adunarea generala a asociatiei de proprietari se poate vota prin imputernicire? Sunt cativa vecini care nu pot fi prezenti la adunare si m-au rugat pe mine ... (vezi toată discuția)
Obligatie plata la montare de lift cyty cyty Locuiesc in bloc de 8 etaje fara lift, la etajul 5.O parte din vecini doresc sa cumpere lift, altii nu doresc.Nici eu nu doresc lift. In ce masura si in ce ... (vezi toată discuția)
Este nevoie de imputernicire pentru participarea la sedinta asociatiei de proprietari? irinacristina irinacristina Buna ziua. Locuiesc in Bucuresti intr-un apartament impreuna cu parintii mei. Ni s-a comunicat in urma cu cateva zile ca astazi urmeaza sa aiba loc sedinta ... (vezi toată discuția)