Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

Radu Palu 
	    	Utilizator

Radu Palu 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 Alexandru2018	                   

Dacă ești funcționar public pe o funcție de execuție poți sau nu sa faci parte ca un simplu membru in vreun partid politic ? (vezi toată discuția)
	                    Alexandru2018	                   

Dacă ești funcționar public pe o funcție de execuție poți sau nu sa faci parte ca un simplu membru in vreun partid politic ? (vezi toată discuția)

rabdatoare	                   

sint functionar public de executie, am nevoie de o schimbare, doresc sa ma inscriu intr-un partid politic .......ca un simplu membru, functia publica imi ... (vezi toată discuția)
	                    rabdatoare	                   

sint functionar public de executie, am nevoie de o schimbare, doresc sa ma inscriu intr-un partid politic .......ca un simplu membru, functia publica imi ... (vezi toată discuția)

totoracristian	                   

Un functionar public poate fi si secretar al unui departament juridic din cadrul unui partid politic ? Precizez ca este functionar public cu statut special si ... (vezi toată discuția)
	                    totoracristian	                   

Un functionar public poate fi si secretar al unui departament juridic din cadrul unui partid politic ? Precizez ca este functionar public cu statut special si ... (vezi toată discuția)