avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1372 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Casa fara autorizatie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Casa fara autorizatie

am construit o casa fara autorizatie acum in anul 1993 pe un teren ce provine de la mama sotului meu. dar ca act pe acest teren avem doar un antecontract vinzare cumparare incheiat
intre sotul meu si mama sa in anul 2011
dupa doua luni soacra mea a murit si nu am mai putut face actul de vinzare
cumparare
as dori sa stiu cum mai pot intra in legalitate cu aceasta casa.
sau daca o mai pot face
multumesc anticipat

:(
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 19:19, 2 Martie 2014
Dupa decesul soacrei nu a fost dezbatuta succesiunea ?
Puteti intra in legalitate demarand procedura de executare proiect tehnic,solicitare de autorizatie de constructie si certificat de urbanism
Daca obtineti acordul autoritatii publice locale,incheiati si proces verbal de receptie a lucrarilor
Documentele de depuneti in copie la autoritatea fiscala si la OCPI

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune la notar fodoretelkaeva fodoretelkaeva A-s dori un raspuns la nelamurirea mea: sotul meu a murit in 24 Feb.2o12. In luna iulie sunt citata la succesiune la notar ca mostenitoare dupa sot. la ... (vezi toată discuția)
Buna seara ! soacra mea a murit în urma cu un an de zile, acum ... Raluca1606 Raluca1606 Buna seara ! Soacra mea a murit în urma cu un an de zile, acum vrem să facem succesiunea ,problema este ca actul de proprietate nu exista ,este doar un ... (vezi toată discuția)
Drept proprietate poppsq poppsq Soacra mea detine 2500mp de teren in gospodaria mostenita de la parintii ei decedati. Cumnata-mea a construit o casa pe o jumatate teren ca un upgrade al unor ... (vezi toată discuția)