Vasile Vatamanescu 
	    	Avocat

Vasile Vatamanescu 
	    	Avocat	    

ionuti 
	    	Utilizator

ionuti 
	    	Utilizator	    

nicolauviorel 
	    	Utilizator

nicolauviorel 
	    	Utilizator	    

gi-jane2, moderator
 gi-jane2, moderator 	
			 ionuti 
	    	Utilizator

ionuti 
	    	Utilizator	    

ionuti, utilizator
 ionuti, utilizator 	
			~ final discuție ~
 ramonnesz	                   

la un salariu de 1400 lei , rata bancara de 670 lei , pensie alimentara la 2 copii minori , cat se retine din salariu pentru niste amenzi care au fost deja ... (vezi toată discuția)
	                    ramonnesz	                   

la un salariu de 1400 lei , rata bancara de 670 lei , pensie alimentara la 2 copii minori , cat se retine din salariu pentru niste amenzi care au fost deja ... (vezi toată discuția)

popovici_ioan	                   

Buna seara spuneti-mi si mie va rog dintr-o pensie de 1140 ron cu 2 popriri la Casa de Pensii,valoarea retinerii legale care este?ca eu din pensia de 1140 am ... (vezi toată discuția)
	                    popovici_ioan	                   

Buna seara spuneti-mi si mie va rog dintr-o pensie de 1140 ron cu 2 popriri la Casa de Pensii,valoarea retinerii legale care este?ca eu din pensia de 1140 am ... (vezi toată discuția)

oanalumi	                   

Buna ziua,
In 20.05.2004 am facut un credit de nevoi personale la o banca. Creditul era asigurat cu o polita de viata de la societatea X(care acum nu mai ... (vezi toată discuția)
	                    oanalumi	                   

Buna ziua,
In 20.05.2004 am facut un credit de nevoi personale la o banca. Creditul era asigurat cu o polita de viata de la societatea X(care acum nu mai ... (vezi toată discuția)