avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1194 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... alcoolemie
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

alcoolemie

Salut! Daca judecatorul imi da amenda administrativa , procurorul de caz care mi-a propus 1 an cu suspendare ii obligat sa conteste decizia judecatorului sau poate sa o accepte? Sunt curios de acest raspuns. Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Ciupuliga79 , utilizator 14:15, 23 Aprilie 2009
Procurorul nu este obligat ci "poate" face apel sau recurs dupa caz atunci cand exista motiv/motive prevazute de codul de proc. pen. [ art.362 (1) Cod proc. pen. si art.385 ind.9 C.proc.pen., de exemplu!].
ok daca procurorul nu face recurs si primesc administrativa atunci cam in cat timp pot sa imi primesc permisul ca deja am 5 luni de cand stau pe bara si sunt cam disperat. Merci

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

1. pot face recurs impotriva unei sentinte penale aiai aiai (ca parte vatamata), privind pedeapsa si despagubirile materiale/morale ? 2. cand trebuie motivat? (vezi toată discuția)
Hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila Andreeacreatza Andreeacreatza exista totusi vreo modalitate de a contesta o hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila de executare a pedepsei? (vezi toată discuția)
Recurs declarat de partea vatamata- lamuriri pici80 pici80 am fost condamnat intr un dosar la 2 ani inchisoare sub supraveghere,iar unul dintre parti vatamate a declarat recurs... exista posibilitatea sa retraga ... (vezi toată discuția)