avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1350 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensionarea
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensionarea

CAND MA POT PENSIONA - am 58 de ani, pe 5 martie , 34 de ani vechime, si 4 copii in viata, in acest an cum ma pot pensiona ?
Ultima modificare: Luni, 3 Martie 2014
maria_lungut, utilizator
Cel mai recent răspuns: maria_lungut , utilizator 15:41, 3 Martie 2014
Pensie anticipata partiala.
La momentul 05/03/2014 penalizarea este de 21%,pana la implinirea varstei de 60 de ani si 4 luni.
Legea 263/2010 privind sistemul unitar de pensii publice nu mai prevede reducerea varstei standard de pensionare pentru femeile acre au nascut si crescut un anumit numar de copii.
MULTUMESC FOARTE MULT

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensionare anticipata lucian75 lucian75 va rod daca se poate sa ma ajutati cu o informatie legata de pensionarea anticipata. ptr o femeie nascuta in 1955 cu o vechime in munca de 21 ani (nu stiu ... (vezi toată discuția)
Pensie Chitu Elisabeta Chitu Elisabeta O doamna nascuta in apr.1954,30 de ani vechime,am nascut 3 copii.Cand poate iesi la pensie anticipata.Multumesc (vezi toată discuția)
Pensionare - reducerea varstei standard monik780401 monik780401 O femeie nascuta in decembrie 1952, mama a 4 copii, cu o vechime in munca de 34 ani din care 5 ani si 7 luni incadrata in grupa a II-a poate beneficia de ... (vezi toată discuția)