buna ziua
aş dori să mă sfătuiţi în într-o mica problemă: azi 3,03,2014 ar fi trebuit sa fie prima zi de muncă după încetarea concediului de maternitate.Drept urmare am fost la director, mi-au spus că mă voi întoarce pe vechiul post, am citit contr. colectiv de muncă, şi cel individual, iar în conţinutul celui individual era stipulată o clauză care suna aşa,,:indiferent de motivul pt care încetează contr de muncă, angajatul se obligă să nu semneze un nou contract de muncă la o firmă concurentă care are acelaşi domeniu de activitate pe o perioadă de 24 de luni de la încetarea contr individual de muncă,,
X-(
acum problema nu e chiar aşa spinoasă numai că această clauză nu îmi dă mie posibilitatea să practic o activitate în paralel cu cea pe care trebuia sa o încep de azi
deci ce mă sfătuiţi să fac, căci am fost şi am încercat să vorbesc cu angajatorul despre acest lucru, şi m-am lovit de un zid
si ce ma sfatuiti sa semnez contr individual asa cum e si apoi sa ii actionez in instant?
caci azi am refuzat semnarea contr de munca si deci pe ziua de azi sunt neacoperita ca sa zic asa!
sau as putea cere somaj?
multumesc!