avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 535 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Retragere plangere contra unei sume de bani, ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Retragere plangere contra unei sume de bani, angajament de plata

Salut. Am o problema mai delicata . S-au postat de pe fb meu niste poze 18+ cu o fata . Si acum tot primesc amenintari sa platescc o suma de bani precum sa mi se retraga plangerea de la politie. Pe perete sa postat o poza cu un fund , dar nu se referea la o persoana anume . Si 3 poze pe privat la prieteni . Am fost chemat sa ajungem la o intelegere sa platesc 30 mil pe care am semnato dar nu are nici o valoare ca nu este prin notar si nici nu este scrisa de mine doar semnata pe un colt . Va rog sa ma ajutati . Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: xtreme27 , utilizator 02:04, 3 Mai 2014
Daca dvs. ati postat pozele ar fi indicat sa ajungeti la intelegere si sa nu puneti la indoiala valabilitatea angajamentului.
si daca era scrisa acea intelegere pe un servetel si va puneati degetul plin cu cerneala pe coltul servetelului era valabil acel act.negociati suma
Eu am facut deja o plangere la politie pentru violare de domiciliu si amenintare prin telefon si facebook . mentionez ca minora a fost la mine acasa cu un indivit major si am fost bruscat si au intrat in casa de unde sau sters date de pe pc-ul meu si probe audio de amenintare in tot acest timp usa a fost incuiata pe interior cu cheia si tinuta de catre ei si telefonul meu mobil . Deasemeanea minora avea parola mea de facebook . Sunt amenintat de toata familia iei si chiar de unchi cu vandalizarea masini sa nu plec din tara etc. Singura proba pe care o mai am este o discutie cu unchiul ei in care spune de acea suma de bani si o descrie pe minora ca a mai avut tangente cu alti baieti ceva de genul ca este *umblata* materialista... acum minora este cu o peroana de 24 ani . Totul este in schimbul obtineri de bunuri si sume de bani .

nu cred ca o hartie asa facuta de mana fara sa fie dusa la un notar sau un mediator are vreo importanta. Daca ar fi asa toata lumea ar face harti de genul . Eu am dat imprumut bani tot cu o hartie la fel si am fost la politie si mi-au spus ca nu am ce sa fac cu ea .
Depinde ce ati semnat.
In functie de ceea ce ati semnat se pot produce si consecintele juridice.
In astfel de cazuri se merge la avocat pentru a se discuta ceva si nu se semneaza aiurea hartii.

Este neclara situatia din mai toate punctele de vedere.

Puteti sa asteptati sa vedeti ce vor face mai departe.
Mie imi pare sa fie vorba de un santaj si poate fi vorba de o infractiune.
Problema apare insa deoarece ati semnat inscrisul respectiv si presupun ca nu aveti nici copie dupa acel inscris.

Alte discuții în legătură

Defaimare pe internet? krystu86 krystu86 Buna seara, Am si eu o problema cu un indivit. In prima faza va voi explica pe scurt despre ce este vorba, dupa care voi arata ceea ce a postat dansul pe ... (vezi toată discuția)
Legal sau ilegal? angajator intimideaza fostii angajati! Alex24995 Alex24995 Cat de corecta este ,din punct de vedere legal ,o hartie pe care eu am semnat-o ,intr-un moment de intimidare din partea administratorului unei societati la ... (vezi toată discuția)
Recuperare bani - prescriptia dreptului material la actiune Iftode-Iulian Iftode-Iulian Am dat in 2006 imprumut unui unchi,suma de 600 euro.Am facut o foaie cu scris de mana in care s-a specificat suma si cui s-a dat imprumutul,el mi-a ... (vezi toată discuția)