avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1777 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Retragere plangere contra unei sume de bani, ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Retragere plangere contra unei sume de bani, angajament de plata

Salut. Am o problema mai delicata . S-au postat de pe fb meu niste poze 18+ cu o fata . Si acum tot primesc amenintari sa platescc o suma de bani precum sa mi se retraga plangerea de la politie. Pe perete sa postat o poza cu un fund , dar nu se referea la o persoana anume . Si 3 poze pe privat la prieteni . Am fost chemat sa ajungem la o intelegere sa platesc 30 mil pe care am semnato dar nu are nici o valoare ca nu este prin notar si nici nu este scrisa de mine doar semnata pe un colt . Va rog sa ma ajutati . Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: xtreme27 , utilizator 02:04, 3 Mai 2014
nu nu am nici o copie de pe acea foaie pe care am semnato
mai rau e ca am dat declaratie la politie si nu au vrut sa imi arate foaia aceea pe care am semnato. au zis ca nu am voie .
am sa pierd sigur ca toate dovezile mele de amenintare au fost sterse cand mi-au intrat in casa . martorul meu a plecat in voiaj . asta e . cu situatia financiara nu stau bine deci un avocat nu imi pot permine . nu am nici un venit. sa vad . astept judecata .
Momentan nici un raspuns de la politie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Defaimare pe internet? krystu86 krystu86 Buna seara, Am si eu o problema cu un indivit. In prima faza va voi explica pe scurt despre ce este vorba, dupa care voi arata ceea ce a postat dansul pe ... (vezi toată discuția)
Legal sau ilegal? angajator intimideaza fostii angajati! Alex24995 Alex24995 Cat de corecta este ,din punct de vedere legal ,o hartie pe care eu am semnat-o ,intr-un moment de intimidare din partea administratorului unei societati la ... (vezi toată discuția)
Recuperare bani - prescriptia dreptului material la actiune Iftode-Iulian Iftode-Iulian Am dat in 2006 imprumut unui unchi,suma de 600 euro.Am facut o foaie cu scris de mana in care s-a specificat suma si cui s-a dat imprumutul,el mi-a ... (vezi toată discuția)