avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 928 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Cum sa-l dau afara pe concubin
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Cum sa-l dau afara pe concubin

Buna ziua am si eu cateva intrebari....Sa incep cu inceputul sunt de 4 ani impreuna cu,concubinul.De 1 an si ceva nu ne mai intelegem deloc,in fiecare seara am scandal in casa imi jigneste copii si pe mn.as vrea sa-l dau afara din casa,am inteles ca imi trebuie o hotarare judecatoreasca ptr ca de bunavoie nu vrea sa plece.Mentionez ca el nu a avut nici un ban ca prin urmare casa e pe numele meu,cumparata din bani mei.Cat dureaza acesta procedura,cat ma costa si ce poate sa faca impotriva mea?
din pacate are domicilul la adresa mea :( astazi o sa merg la o doamna avocat cu toate actele sa vedem ce v-a urma.va multumesc tuturor ptr sfaturi

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calomnie sas mon sas mon Se poate deschide proces de calomnie impotriva fostului sot(care inca mai locuieste cu mine si copiii in aceeasi casa),pe motiv ca ma jigneste permanent,ma ... (vezi toată discuția)
Violare de domiciliu florina_buica florina_buica ce pedeapsa primeste fostul sot,daca intra in locuinta de unde i-a fost stearsa rezidenza(adresa),prin evacuare,avand hotarare judecatoreasca..casa e pe numele ... (vezi toată discuția)
Intimidare,cearta... bandi2 bandi2 buna, vreau sa intreb si eu,ceva... am 49 de ani,si nefiind insurat,stau in casa cu mama mea,si cu sora,care are un concubin.. sora mea de cind e cu el, toata ... (vezi toată discuția)