avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1522 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Datorii crescute din dobanzi si penalitati la ANAF
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Datorii crescute din dobanzi si penalitati la ANAF

in momentul cand nu am mai putut plati aveam o datorie de aproximativ 8000ron. Activitate pe firma nu mai aveam dar nu am inchis firma cu speranta ca reusesc sa o redresez au trecut 2 ani si datoriile au crescut la 25000 cu toate ca nu incasam nimic.Cum pot sa reduc datoriile
Cel mai recent răspuns: ananechifor , utilizator 11:19, 4 Martie 2014
Cerere de intrare in faliment in procedura simplificata. Datoriile vor creste in continuare daca nu faceti cerere rapid.
Ultima modificare: Marți, 4 Martie 2014
Vasile Vatamanescu, Avocat
ce trebuie sa contina cererea si unde trebuie depusa

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Faliment ... AndreiLRX AndreiLRX Buna , am o S.C care a adunat niste datori la finante in anul 2008 datori rezultate din facturarea unor materiale catre o societata care la cateva zile dupa ... (vezi toată discuția)
Pot evita rezilierea contractului de credit? ancatirim ancatirim Buna ziua Am luat un credit de nevoi personale in valoare de 25000 lei in august 2008 pe o perioada de 10 ani. Pana in decembrie 2010 am achitat ratele. ... (vezi toată discuția)
Insolventa noagy noagy Doresc sa stiu care sunt pasii care trebuie urmati pentru demararea actiunii de insolventa , ce anume trebuie intreprins si care sunt taxele ? Cu stima ... (vezi toată discuția)